Handelsbetingelser

Dessa försäljningsvillkor och leveransvillkor gäller för alla leveranser från KG Import. Villkoren gäller i dom tillfällen att där inte finns en anden skriftlig avtal mellan köper och KG Import.

 

Dokumentation och använda manual.

Om där finns dokumentation och använda manual till en vare, då vill dom följe med i leveransen. Önskar ni ytterligare upplysningar eller rådgivning från KG Import, då är denna av vägledande betydelse.

 

Risken för varorna.

Risken för varorna köpt i KG Import övergår till köper på tidpunkten för leverans.

 

Reklamation.

Köper skal göra uppmärksam på eventuella fel eller brist vid leverans från KG Import, inom rimlig tid efter att köper har upptäckt felen. Köparen är förpliktigad att upplysa och om det krävs visa, hur felen eller brist visa sig. Om köper upptäcker en fel, då skal köper så snabbt som möjligt kontakta KG Import. Köper kan vanligtvis bara reklamera över fel som visar sig inom två år efter köper har mottagen leveransen. För varor med tidsbegränsning i hållbarhet, är köpers möjlighet för reklamation begränsat av denna tidsbegränsning, som KG Import har angivet på hemsidan.

 

Pris och betalning.

Alla priser som visas på sidan är i SEK och inkluderar moms (B2B priser visas utan moms).

På KG Imports hemsida kan du beställa dina varor online och betala med Visa, kreditkort och banköverföring.

Beloppet dras endast från köparens konto när varan skickas från KG Import.

 

Leverans och transport.

Leverans från KG Import uppfattas som fullbordat när köper har mottagit varan. Alla varor skickas med GLS eller Post Danmark.

GLS skickar inte till postbox.

 

Leveranstid.

Leveranstid i Danmark är vanligtvis 1-2 dagar. Europa 3-10 dagar. Utan för Europa 14-21 dagar.

 

Personuppgifter

Verksamheten förstår och respekterar vikten av sekretess på internet.Företaget kommer inte att lämna information om kunder / användare till tredje part om det inte är nödvändigt att genomföra en transaktion. Butiken kommer inte att sälja ditt namn, adress, e-postadress, kreditkort eller personlig information till någon tredje part utan ditt tillstånd.

 

När du handlar hos oss, behöver vi följande information:

  • namn
  • adress
  • Möjligen. leveransadress om det skiljer sig från faktureringsadress
  • telefon
  • E-postadress

 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til det valgte fragtfirma med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos KG Import ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi registrerar och lämna dina personuppgifter till den valda fraktbolag i syfte att leverera varor till dig. Personlig information som registrerats med KG Import ApS och bevaras i fem år, varefter uppgifterna raderas.

Vi arbetar förutom ett antal andra företag som lagrar och bearbeta data. Företagen som enbart information på vår räkning och får inte använda dem för sina egna syften.. Alla kreditkortsuppgifter lagras av Wannafind A / S.

 

Controller för KG Import ApS. är Jan Grøndal.

 

Som registrerad hos KG Import ApS du har alltid rätt att skicka oss din invändning mot registreringen. Du har också rätt att inspektera de uppgifter som registreras om dig. Du har dessa rättigheter för Act skydd av personuppgifter.

Förfrågningar i detta avseende skickas till: jan@kgi.dk.

 

Annullering

Beställningar kan endast avbokas genom telefonkontakt eller via e-post till salg@kgi.dk. Vid avbokning via e-post måste avbeställningen bekräftas av KG Import ApS innan den är giltig.

 

Ångerrätt.

KG Import ger 14 dagars ångerrätt, som räknas från den dag köper har mottagit  varan. Ånger köper köpet, skal köper senast 14 dagar efter köper har mottagen varan meddela KG Import om detta. Köper skal returnera varan i samma tillstånd och mängd, som när den mottogs och köper skal själv betala frakt för att skicka retur varan. För varor som specifikt säljas med mera fördelaktiga villkor beträffande ångerrätt, är det dom mera fördelaktiga villkor som gäller fram för den vanligen ångerrätt.

 

Förbehåll.

Vissa dela som säljas av KG Import är bara godkänt till körsel på avstängt bana. Dessa dela får inte användas på offentlig väg. Där tages förbehåll för tryck/skriv fel samt varor som har gått ut.

 

KG Import

Brolæggervej 8

6710 Esbjerg V

Danmark

Tlf: (45) 75 13 33 31